Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlanmak altın yüzük takmak

Rüyada nişanlanmak altın yüzük takmak

Rüyada nişanlanmak altın yüzük takmak yeni projelerin ve planların tutacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, namının yürüyeceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada nişanlanmak altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size anlattıklarına güvenmeniz durumunda yanlış bilgilendirilebilirsiniz.

Rüyada nişanlanmak altın yüzük takmak kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine delalettir.

Rüyada altın nişan yüzüğü takmak kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, istenen her şeye sahip olunacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın nişan yüzük takmak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada altın yüzük takmak nişanlanmak yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, esenlik bulup, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişanlan yüzüğü takmak hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, işveren koltuğunda oturacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada nişan yüzüğünü takmak özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine delalettir.

Rüyada parmağına nişan yüzüğü takmak onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments