Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz altın yüzük takmak

Rüyada beyaz altın yüzük takmak

Rüyada beyaz altın yüzük takmak sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına delalettir.

Rüyada beyaz altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Belli bir konu ya da kişi sizi çok fazla heyecanlandırmamış veya tam tersi hırslandırmış olabilir.

Rüyada beyaz altın yüzük takmak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, kimse ile tartışmayacağına inanılır.

Rüyada altın nişan yüzüğü takmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada iki tane altın yüzük takmak ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, başarılarının devam edeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın tektaş yüzük takmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada altın yüzük takmak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada altın alyans yüzük takmak sorunların yakın zaman içinde artacağına, onlarla arasının açılacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına yorulur.

Rüyada kalın altın yüzük takmak biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada eline altın yüzük takmak keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments