Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimento harç görmek

Rüyada çimento harç görmek

Rüyada çimento harç görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine işarettir.

Rüyada çimento harç gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü, imajınızı, sağlığınızı, spor programınızı veya işinizle ilgili konuları ilgilendiren adımları atabilmeniz maddi başlıklara bağlı görünüyor.

Rüyada çimento harç görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalet eder.

Rüyada çimento harcı karmak çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına tabir olunur.

Rüyada çimento tozu görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına tabir olunur.

Rüyada çimento torbası görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada çimento taşımak gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada çimentoya batmak çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada çimento atmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz çimento görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments