Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimento atmak

Rüyada çimento atmak

Rüyada çimento atmak geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada çimento atmak gördüyseniz:

  • Bir sürü gereksiz unsur son dakikada ortaya çıkıp dağılmanıza neden olabilir.

Rüyada çimento atmak işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, gönül kapılarının açılacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çimentoya batmak işlerin sürekli büyüyeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine inanılır.

Rüyada çimento harç görmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada çimento tozu görmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çimento karmak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kum çimento görmek çalıştığı yerde amir olacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çimento görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, işsiz kalmaya işarettir.

Rüyada çimento yemek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments