Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimenlikte oturmak

Rüyada çimenlikte oturmak

Rüyada çimenlikte oturmak sağlığına kavuşacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine inanılır.

Rüyada çimenlikte oturmak gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir, herşeyi açıkça konuşarak daha olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Rüyada yeşil çimene oturmak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine rivayet eder.

Rüyada çimene oturmak kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına işaret eder.

Rüyada çimenlikte oturmak arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çimen üzerinde oturmak mali gücünü yitireceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine yorulur.

Rüyada çimenlere basmak sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine delalettir.

Rüyada çimene tutunmak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına delalettir.

Rüyada çimen yeşillik görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çimende yürümek mutluluğunun artacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments