Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimenlere basmak

Rüyada çimenlere basmak

Rüyada çimenlere basmak herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çimenlere basmak gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınızın veya partnerinizin üzerine fazla gitmeniz, kırılmasına neden olabilir.

Rüyada çimenlere basmak huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çimene basmak sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çimen dikmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına işaret eder.

Rüyada çimen üstünde namaz kılmak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada çimenlikte gezmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada yeşil çimen yemek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çimene oturmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çimene yatmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments