Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimen üzerinde oturmak

Rüyada çimen üzerinde oturmak

Rüyada çimen üzerinde oturmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, güzel günlerin geleceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada çimen üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Karşıt düşünceli kişiler veya size gösterilen direnci akıl oyunları kullanarak kontrol altına alabilirsiniz.

Rüyada çimenlikte oturmak renk ve eğlence geleceğine, güleceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada çimene oturmak büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, unvan sahibi olacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çimen üzerinde oturmak hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına yorulur.

Rüyada yeşil çimene oturmak parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çimende yürüdüğünü görmek aşama kaydedeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde çimen görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil çimene yatmak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına yorulur.

Rüyada çimenlikte uzanmak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments