Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimene tutunmak

Rüyada çimene tutunmak

Rüyada çimene tutunmak ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada çimene tutunmak gördüyseniz:

  • Belli bir fikrin arkasında durmanız veya fikrinizi kuvvetlendirmeniz gerekebilir.

Rüyada çimene tutunmak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tutunduğunu görmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, doğruluğu bulacağına delalet eder.

Rüyada birini düşerken tutunmak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, kazançlı işlere girileceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşerken tutunmak işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalettir.

Rüyada bir yere tutunmak ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada demire tutunmak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada uçağa tutunmak borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine delalettir.

Rüyada ağaç köküne tutunmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments