Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimenlere uzanmak

Rüyada çimenlere uzanmak

Rüyada çimenlere uzanmak rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına tabir olunur.

Rüyada çimenlere uzanmak gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirsiniz.

Rüyada çimenliğe uzanmak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, insanlar arasında yüceleceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada çimenlikte uzanmak bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çimenlerde uzanmak ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına rivayet eder.

Rüyada çimenlere uzanmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada çimende uzanmak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına yorulur.

Rüyada birinin yanına uzanmak borçlarının kapacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, adım atarken çok zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar üzerinde uzanmak herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada biriyle yan yana uzanmak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments