Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimenliğe uzanmak

Rüyada çimenliğe uzanmak

Rüyada çimenliğe uzanmak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, adını kirleteceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada çimenliğe uzanmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda bir çok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Rüyada çimenlere uzanmak yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, en büyük acılarının dineceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada çimenlikte uzanmak hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine alamet eder.

Rüyada çimenliğe uzanmak küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çimenlerde uzanmak borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çimende uzanmak borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine işarettir.

Rüyada yatakta uzanmak özel hayatının renkleneceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta uzanmak başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada sarılıp uzanmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, hasret çekileceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments