Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimenlikte uzanmak

Rüyada çimenlikte uzanmak

Rüyada çimenlikte uzanmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, hafif ve iyi hissedeceğine, iyi kısmetleri olacağına işaret eder.

Rüyada çimenlikte uzanmak gördüyseniz:

  • Yalan söylemeye eğilimlisiniz.

Rüyada çimenliğe uzanmak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine işarettir.

Rüyada çimenlerde uzanmak maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine alamet eder.

Rüyada çimenlikte uzanmak stresini ve yorgunluğunu atacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada çimenlere uzanmak maddi anlamda rahatlık göreceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çimende uzanmak çözümlere ve çarelere kavuşacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye işaret eder.

Rüyada erkekle uzanmak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinle uzanmak verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, ev sahibi olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada toprakta uzanmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, heveslerinin de azalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments