Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar üzerinde uzanmak

Rüyada kar üzerinde uzanmak

Rüyada kar üzerinde uzanmak gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada kar üzerinde uzanmak gördüyseniz:

  • Size bazı bedeller ödetebilecek hal almadan önce, duygusal konuları ya da duygu durum değişikliklerinizi doğru yönetmenizde fayda var.

Rüyada kar üzerinde uzanmak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, gönül sızılarının dineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kar üstüne uzanmak girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, kendisine olan güvenin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle uzanmak özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatakta uzandığını görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada toprağın üstüne uzanmak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Rüyada camide uzanmak işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada dize uzanmak bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızla aynı yatakta uzanmak borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, yönetici olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments