Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yanına uzanmak

Rüyada birinin yanına uzanmak

Rüyada birinin yanına uzanmak başarıdan başarıya koşacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, rahatın kaçacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada birinin yanına uzanmak gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık içeren konular, iniş çıkışlı durumlar, anlaşmalar veya düzenlemeler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğinin yanına uzanmak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün yanına uzanmak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada biriyle yan yana uzanmak sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yan yana uzanmak ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yanına uzanmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, ticaretinin gelişeceğine tabir olunur.

Rüyada mezara uzanmak aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada çimlere uzanmak işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada yatmak uzanmak eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments