Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimenlerde uzanmak

Rüyada çimenlerde uzanmak

Rüyada çimenlerde uzanmak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, insanlarla tartışacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çimenlerde uzanmak gördüyseniz:

  • Ortaklarınız, partneriniz veya meslektaşlarınız bazı konulardaki düşüncelerini ya da eğilimlerini açıkça belli edebilirler.

Rüyada çimenliğe uzanmak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çimenlere uzanmak her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çimenlerde uzanmak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına, sevdiklerini de koruyacağına delalet etmektedir.

Rüyada çimende uzanmak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine rivayet eder.

Rüyada çimenlikte uzanmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara uzanmak rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada toprak üzerine uzanmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada yolda uzanmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, rahat şekilde yaşayacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments