Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimende gezmek

Rüyada çimende gezmek

Rüyada çimende gezmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, anlaşmazlıkların biteceğine, atılan adımların zarar getireceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, insanlar tarafından tanınacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada çimende gezmek gördüyseniz:

  • Bir çok fırsatı kaçırabilirsiniz.

Rüyada çimende gezmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada çimenlikte gezmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına delalettir.

Rüyada çimenlikte yatmak uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada kar ve çimen görmek İslami olarak günahlarının artacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çimende uzanmak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde çimen görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada çimenlerin üstünde yürümek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine delalet eder.

Rüyada çamurlu çimen görmek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments