Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru çimen görmek

Rüyada kuru çimen görmek

Rüyada kuru çimen görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru çimen gördüyseniz:

  • Öte yandan bazı hoş sürprizler desizi şaşırtabilir.

Rüyada kuru çimen görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, yeni başlangıçların yapılacağına alamet eder.

Rüyada ot çimen görmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine delalet eder.

Rüyada çimenlerin üstünde namaz kılmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada çimen ve deniz görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, yeni bir yol tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çimen biçmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çimen dikmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada çamurlu çimen görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil çimene basmak kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, hayırlı haberler alacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments