Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimenli dağ görmek

Rüyada çimenli dağ görmek

Rüyada çimenli dağ görmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına delalettir.

Rüyada çimenli dağ gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmeniz veya aşırı tepkiler vermeniz iyi sonuçlar doğurmayabilir.

Rüyada çimenli dağ görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, zor zamanların geride kalacağına delalettir.

Rüyada dağda çimen görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çimenli bahçe görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çimenlere atlamak çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada çimende yılan görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine işaret eder.

Rüyada çimenlere uzanmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına inanılır.

Rüyada çimende gezmek sonunda mutlu olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına rivayet eder.

Rüyada yeşillik çimen görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments