Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilekli kek görmek

Rüyada çilekli kek görmek

Rüyada çilekli kek görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, elinin de bolluk göreceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına inanılır.

Rüyada çilekli kek gördüyseniz:

  • Bazı konularda hazırlıksız yakalanabilirsiniz veya bazı soruları cevaplamak için size baskı kuran kişiler olabilir.

Rüyada çilekli kek görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, düşmanına galip geleceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş kek görmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, güzel günlerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada top kek görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine yorulur.

Rüyada kek yapmak kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok kabarmış kek görmek para yatıracağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kek almak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına alamet eder.

Rüyada tatlı kek yemek terfi alamayacağına, insan sevindireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Rüyada kek satın almak yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, işsizin iş bulacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments