Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kek yapmak

Rüyada kek yapmak

Rüyada kek yapmak girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, büyük sorunların yaşanacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, büyük paralara sahip olacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, huzurlu bir insan olacağına delalet eder.

Rüyada kek yapmak gördüyseniz:

  • İşinizde önemli bir konuma ulaşmanız, terfi etmeniz ya da maddi gelirinizin artması olasıdır.

Rüyada kek yapmak her şeyi kuralına göre yapacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret etmektedir.

Rüyada limonlu kek yapmak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada cevizli kek yapmak girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzümlü kek yapmak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada kek hamur yapmak yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, geçim derdi çekeceğine işarettir.

Rüyada kakaolu kek yapmak özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuçlu kek yapmak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada kek yapmak ve yemek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments