Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kek almak

Rüyada kek almak

Rüyada kek almak eşler arasına kara kedi gireceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, başın borçlularla belaya gireceğine rivayet eder.

Rüyada kek almak gördüyseniz:

  • Eşinizden veya sevdiğinizden ya da en çok sevdiğiniz arkadaşınızdan iyi bir yardım alacaksınız.Bu yardım sizin ihtiyacınıza göre şekillenecek.

Rüyada kekin kabardığını görmek sorumluluk alacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına yorulur.

Rüyada tepside kek görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, günah işlemeyi terk edeceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına işarettir.

Rüyada börek kek görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada portakallı kek görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Rüyada elmalı kek görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pasta ve kek görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanık kek görmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, rahat bir nefes alınacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kek ikram etmek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments