Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top kek görmek

Rüyada top kek görmek

Rüyada top kek görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kötü gününü de paylaşacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada top kek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan rahatlayacağınız veya rahat şekilde hareket edebileceğiniz bir aya giriyorsunuz.

Rüyada top kek görmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada limonlu kek görmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolatalı kek yediğini görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kek yapıldığını görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kek yapmaya çalışmak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine tabir olunur.

Rüyada havuçlu kek görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada pasta kek yapmak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına yorulur.

Rüyada kek almak borçlanılacağına, ticaretin büyüyeceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments