Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muz satmak

Rüyada muz satmak

Rüyada muz satmak beğenilen işlere imza atacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine inanılır.

Rüyada muz satmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Rüyada muz satmak itibarını zedeleyeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada büyük muz görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz muz çorap giymek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü muz görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada muzlu bal görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada muzlu pasta yapmak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu muz görmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına inanılır.

Rüyada muz ağacından muz yemek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments