Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muz kesmek

Rüyada muz kesmek

Rüyada muz kesmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, yanlış adımlar atacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, kazancının iki kat artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muz kesmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri ne kadar zorlarsanız istediğinizi almanız da o kadar zorlaşabilir.

Rüyada muz kesmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma muz görmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına rivayet eder.

Rüyada muz dağıtmak rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına delalettir.

Rüyada muzlu süt görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada muz ve portakal görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine işaret eder.

Rüyada salkım muz görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan muz koparıp yemek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden muz almak başka başka yerlere seyahat edeceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, hırpalanacağına, darp edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments