Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşit çeşit pastalar görmek

Rüyada çeşit çeşit pastalar görmek

Rüyada çeşit çeşit pastalar görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına, işlerin düze çıkarılacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada çeşit çeşit pastalar gördüyseniz:

  • Gizli ajandası olan kişilere dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada çeşit çeşit pastalar görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada güzel pastalar görmek beklediği haberin gelmeyeceğine, onlara sanat öğreteceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada çikolatalı pastalar görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, sevilen bir kişi olunacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine işaret eder.

Rüyada pastalar görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, şansın yüze güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşitli pastalar yemek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına işarettir.

Rüyada pastalar yemek çok rahat bir hayat yaşayacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada pastalar börekler görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pastalar tatlılar görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments