Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pastalar börekler görmek

Rüyada pastalar börekler görmek

Rüyada pastalar börekler görmek rakipsiz hale geleceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, zorluklarını aşacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, el üstünde tutulacağına işaret eder.

Rüyada pastalar börekler gördüyseniz:

  • Dikkatli bir gözlemci olmakta fayda var.

Rüyada pastalar börekler görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pastalar yemek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına delalet eder.

Rüyada pastalar tatlılar görmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada çeşitli pastalar yemek yıpranacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, gururlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada pastalar görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada çeşitli pastalar görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çikolatalı pastalar görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada güzel pastalar görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, işinde terfi alacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments