Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşitli pastalar yemek

Rüyada çeşitli pastalar yemek

Rüyada çeşitli pastalar yemek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşitli pastalar yemek gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Rüyada çeşitli pastalar yemek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada çeşitli pastalar görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına tabir olunur.

Rüyada pastalar yemek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, büyük bir işe kavuşacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada pastalar tatlılar görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli pastalar görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada güzel pastalar görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada pastalar börekler görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada çikolatalı pastalar görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments