Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pastalar tatlılar görmek

Rüyada pastalar tatlılar görmek

Rüyada pastalar tatlılar görmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, makama ve rızka sahip olacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, aksiliklerin yaşanacağına, önemli atılımlar yapacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pastalar tatlılar gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarını halletmekle uğraşırsanız kendinizi ilgilendiren önemli fırsatlar kaçırabilirsiniz.

Rüyada pastalar tatlılar görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına delalet eder.

Rüyada pastalar görmek işlerin sarpa saracağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına işarettir.

Rüyada renkli pastalar görmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşit çeşit pastalar görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada çeşitli pastalar görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına işarettir.

Rüyada güzel pastalar görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, çok büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada çeşitli pastalar yemek refah içinde olacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada pastalar börekler görmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments