Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşitli pastalar görmek

Rüyada çeşitli pastalar görmek

Rüyada çeşitli pastalar görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada çeşitli pastalar gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar ya da kendinizle ilgili değişiklikler kısa vadede olumlu gelişmelerin önünü açabilir.

Rüyada çeşitli pastalar görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, sürekli yerinde sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşitli pastalar yemek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel pastalar görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çikolatalı pastalar görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pastalar tatlılar görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada renkli pastalar görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Rüyada pastalar yemek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada pastalar börekler görmek afiyete ereceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, borçlanıp, hasta olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments