Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolatalı lokum görmek

Rüyada çikolatalı lokum görmek

Rüyada çikolatalı lokum görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, geçim derdi yaşamayacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çikolatalı lokum gördüyseniz:

  • Yalnız size yakınlaşmak isteyen birisinin rahatsız edici davranışlarına katlanmak zorunda kalacaksınız.

Rüyada lokum çikolata yemek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine yorulur.

Rüyada çikolatalı lokum yemek tamamen içine kapanacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada çikolata ve lokum görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, işsizseniz işe gireceğinize rivayet eder.

Rüyada çikolatalı lokum görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sıkıntıya düşüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lokum çikolata görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, yokluğa düşeceğine, mal mülk kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ballı lokum görmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına işarettir.

Rüyada beyaz lokum görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabakta lokum görmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments