Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata yiyen birini görmek

Rüyada çikolata yiyen birini görmek

Rüyada çikolata yiyen birini görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, elindekini de bitireceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolata yiyen birini gördüyseniz:

  • Dikkatle düşünmeye başlamanızda fayda var.

Rüyada sevdiğinle çikolata yemek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına yorulmaktadır.

Rüyada çikolatalı bisküvi görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalettir.

Rüyada çikolatalı şeker almak herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, haneye dertlerin gireceğine , çok büyük kısmetlere sahip olacağına işarettir.

Rüyada sürekli çikolata yemek hayırlı bir evlilik yapılacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada çikolata gofret görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına delalet eder.

Rüyada çikolatalı yumurta görmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada çikolata aldığını görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına işarettir.

Rüyada çikolatalı tatlı yemek rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments