Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutu çikolata görmek

Rüyada kutu çikolata görmek

Rüyada kutu çikolata görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kutu çikolata gördüyseniz:

  • Çalışmalarınız boşa gitmeyecek.

Rüyada bir kutu çikolata görmek daha çok kazanç elde edeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolata kutusu görmek kafasını rahatlatacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına tabir olunur.

Rüyada kutu çikolata görmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine alamet eder.

Rüyada kutu içinde çikolata görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine işarettir.

Rüyada kutuda çikolata görmek çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine inanılır.

Rüyada içi boş kutu görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine inanılır.

Rüyada kalpli kutu görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hediye kutu görmek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, herkesin önünde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments