Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine çikolata almak

Rüyada birine çikolata almak

Rüyada birine çikolata almak işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, onu darda bırakmayacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine çikolata almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler bazı konularda sizi uyarabilirler.

Rüyada çocuğa çikolata yedirmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine işaret eder.

Rüyada birinin verdiği çikolatayı yemek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çikolata bisküvi yemek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada çeşit çeşit çikolata görmek insanları hak yoluna çağıracağına, eğlence ve renk geleceğine, dinine bağlı kalacağına işarettir.

Rüyada çikolata içinde yüzmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa delalet etmektedir.

Rüyada patrondan çikolata almak sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolata çeşitleri görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolata sunmak zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments