Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşit çeşit çikolata görmek

Rüyada çeşit çeşit çikolata görmek

Rüyada çeşit çeşit çikolata görmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada çeşit çeşit çikolata gördüyseniz:

  • Olayları kişiselleştirmemelisiniz.

Rüyada çikolata çeşitleri görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına tabir olunur.

Rüyada çeşit çeşit çikolata görmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına alamet eder.

Rüyada çeşit çeşit çikolata yemek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok çeşit yemek yemek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada çeşit çeşit pastalar görmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine işarettir.

Rüyada çeşit çeşit şeker görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, şifa ve moral bulacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada çeşit çeşit çanta görmek bir işe soyunacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet eder.

Rüyada çeşit çeşit kuşlar görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments