Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşit çeşit lokum görmek

Rüyada çeşit çeşit lokum görmek

Rüyada çeşit çeşit lokum görmek tövbelerinin kabul olacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, kötü yollara gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeşit çeşit lokum gördüyseniz:

  • İş veya aşk hayatınız ya da ailenizle veya gayrimenkullerinizle ilgili problemler, aksilikler ya da ertelemeler ortadan kalkmaya başlıyor.

Rüyada çeşit çeşit lokum görmek başarıya giden yollarının açılacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada çeşit çeşit yemekler görmek birikim yapılacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, alım gücünün artacağına inanılır.

Rüyada börek çeşitleri görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına inanılır.

Rüyada çeşit çeşit hayvan görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine delalet eder.

Rüyada çeşit çeşit elbise görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada her çeşit yemek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada çeşit çeşit örümcek görmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeşit çeşit ekmek görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments