Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden çikolata aldığını görmek

Rüyada birinden çikolata aldığını görmek

Rüyada birinden çikolata aldığını görmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden çikolata aldığını gördüyseniz:

  • Sunulan yardımları nezaketle kabul ettiğiniz taktirde zorluk çektiğiniz şeyleri rahatlıkla halledebilirsiniz.

Rüyada birinin çikolata aldığını görmek şansının da döneceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çikolata satın aldığını görmek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, elindeki malların gideceğine alamet eder.

Rüyada birinden çikolata aldığını görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada çikolata aldığını görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada bakkaldan çikolata almak maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada çikolata dağıttığını görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, duaların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeşit çeşit çikolata yemek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Rüyada elinde çikolata görmek düşman olduklarının anlaşılacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments