Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğer satın almak

Rüyada ciğer satın almak

Rüyada ciğer satın almak çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, isteklerin yerine geleceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine inanılır.

Rüyada ciğer satın almak gördüyseniz:

  • Fazla kendinize güvenmeyin.

Rüyada ciğer satın almak yeni iş fırsatları yakalayacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada et ciğer yemek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ciğer yediğini görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ciğer kebabı yemek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ciğer pişirdiğini görmek helal rızık elde edeceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına işarettir.

Rüyada kuzu ciğeri görmek gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmemiş ciğer görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine inanılır.

Rüyada insan ciğeri yemek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments