Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasaptan ciğer almak

Rüyada kasaptan ciğer almak

Rüyada kasaptan ciğer almak kuş gibi hafifleyeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına inanılır.

Rüyada kasaptan ciğer almak gördüyseniz:

  • Bazı verilmiş sözlerle ilgili sorunlar meydana gelebilir.

Rüyada kasaptan ciğer almak huzurlu bir yaşama sahip olacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada kendini kasap görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine delalet eder.

Rüyada kasaptan kuzu eti almak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine işaret eder.

Rüyada kasaptan et aldığını görmek elindeki işi rayına oturtacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kasap dükkanı görmek verdiği vaatleri yerine getireceğine, sermayesinin boşa gideceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada kasap ve et görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine işaret eder.

Rüyada kasapta et görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada kasaptan tavuk eti almak hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, yeni bir adım atılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments