Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan ciğeri yemek

Rüyada hayvan ciğeri yemek

Rüyada hayvan ciğeri yemek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvan ciğeri yemek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda seçeneklerinizi dikkatli değerlendirmelisiniz.

Rüyada hayvan ciğeri yemek iş yeri sahibi olacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada hayvan ciğeri görmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada pişmemiş ciğer yemek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ciğerli pilav yemek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada insan ciğeri yemek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, yanlış bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ciğer pişirip yemek parasız ve işsiz kalacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş ciğer yemek neşesinin yerine geleceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaz ciğeri yemek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments