Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek ciğeri görmek

Rüyada inek ciğeri görmek

Rüyada inek ciğeri görmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek ciğeri gördüyseniz:

  • Sakin olmaya çalışmalı, yapabileceğinizden fazlası için söz vermemeli ya da vaadlerde bulunmamalısınız.

Rüyada inek ciğeri görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, tartışmaların sona ereceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ciğer pişirip yemek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi ciğerini yemek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada ciğer yedirmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına yorulur.

Rüyada kendi ciğerinin çıktığını görmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ciğer yerken görmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabakta ciğer görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, gitmediği yerlere gideceğine delalettir.

Rüyada ciğerli pilav görmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments