Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğer istemek

Rüyada ciğer istemek

Rüyada ciğer istemek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, her zaman çok üzgün olacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada ciğer istemek gördüyseniz:

  • Sizin müdahale etmeniz durumunda olaylar daha da büyüyebilir.

Rüyada ciğer istemek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine rivayet eder.

Rüyada birine ciğer vermek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, darp edileceğine delalettir.

Rüyada kuzu ciğeri yemek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, mutluluk ve başarı getireceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına alamet eder.

Rüyada ciğer kavurmak hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına işarettir.

Rüyada ciğer dağıtmak başarılarının devamının geleceğine, işlerin bir anda azalacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına alamet eder.

Rüyada ciğer şiş görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan ciğeri yemek birçok işin birlikte yapılacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada ciğer et görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments