Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğer kesmek

Rüyada ciğer kesmek

Rüyada ciğer kesmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ciğer kesmek gördüyseniz:

  • Çizgiyi aşan kişileri durdurmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada ciğer kesmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ciğer yemek görmek çok güzel günler geçirileceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada ciğerli pilav yemek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, sevilen bir kişi olunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına tabir olunur.

Rüyada kuzu ciğeri görmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, işinden evine gidip geleceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ ciğer yediğini görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işarettir.

Rüyada kavrulmuş ciğer görmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine alamet eder.

Rüyada ciğer tükürmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan ciğeri görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments