Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi ciğerini yemek

Rüyada kendi ciğerini yemek

Rüyada kendi ciğerini yemek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, alım gücünü yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi ciğerini yemek gördüyseniz:

  • Miras, nafaka, komisyon, sigorta primi, vergi, kredi, faiz, burs, partnerinizin veya müşterilerinizin gelirlerinde artış, sponsorluk v.b konularda beklentileriniz varsa kolaylıkla karşılandığını görerek şaşırabilirsiniz.

Rüyada ciğer kavurması yemek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına tabir olunur.

Rüyada ciğer yemeği görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada kaz ciğeri yemek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine tabir olunur.

Rüyada pişmemiş ciğer yemek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına işarettir.

Rüyada kendi ciğerini yemek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına yorulur.

Rüyada ciğer kebabı yemek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan ciğeri yemek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına rivayet eder.

Rüyada ciğer yemek görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments