Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ et yiyip kusmak

Rüyada çiğ et yiyip kusmak

Rüyada çiğ et yiyip kusmak ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, borçların ve dertlerin biteceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ et yiyip kusmak gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla şey yapabilirsiniz.

Rüyada çiğ et yemek ve kusmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, sevinç gözyaşları dökmeye inanılır.

Rüyada çiğ et yiyip kusmak yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, kazancının ilk önce azalacağına delalet eder.

Rüyada çiğ et kusmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ balık kusmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada çiğ yumurta kusmak bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada dolapta çiğ et görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına delalet etmektedir.

Rüyada birini çiğ et yerken görmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının evinde çiğ et görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, başına uğursuz olayların geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments