Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ balık kusmak

Rüyada çiğ balık kusmak

Rüyada çiğ balık kusmak zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, bilgi ile donanacağına, en küçük sorunda parlayacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çiğ balık kusmak gördüyseniz:

  • Planlarda sıklıkla değişiklikler yapılması gerekebilir.

Rüyada çiğ balık kusmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada çiğ et yiyip kusmak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, üzgün ve hasta olacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına inanılır.

Rüyada çiğ yumurta kusmak üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, insanların afiyet bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ et yemek ve kusmak işlerin günden güne artacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine yorulur.

Rüyada çiğ et kusmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine işarettir.

Rüyada büyük çiğ balık yemek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işarettir.

Rüyada balığı çiğ yemek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kederleneceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada birinin çiğ balık yediğini görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments