Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ yumurta almak

Rüyada çiğ yumurta almak

Rüyada çiğ yumurta almak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, kısmetli kapıların açılacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına alamet eder.

Rüyada çiğ yumurta almak gördüyseniz:

  • Herkesi memnun edemezsiniz, imkansızı başarmaya çalışmayın.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını yemek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada çiğ kırık yumurta görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta sarısı görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine delalettir.

Rüyada çiğ yumurta kusmak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda çiğ yumurta görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, düşmanların çok üzüleceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine çiğ yumurta vermek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabuklu çiğ yumurta yemek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına inanılır.

Rüyada kırık çiğ yumurta görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments