Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ tavuk yemek

Rüyada çiğ tavuk yemek

Rüyada çiğ tavuk yemek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada çiğ tavuk yemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin yanında yer almanız durumunda size olan sevgilerinin her zamankinden çok olacağını görebilirsiniz.

Rüyada çiğ tavuk eti yemek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına yorulur.

Rüyada çiğ tavuk yemek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk yediğini görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada bütün çiğ tavuk görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiğ tavuk budu görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada temizlenmiş çiğ tavuk görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada çiğ tavuk eti görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, eğer işsizse iş bulacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına delalettir.

Rüyada çiğ tavuk görmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments