Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ tavuk eti yemek

Rüyada çiğ tavuk eti yemek

Rüyada çiğ tavuk eti yemek kişinin tek başına kalacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk eti yemek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan, varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla bulunacağınız girişimlerden zarar görebilirsiniz.

Rüyada çiğ tavuk eti yemek aile hayatına adım atılacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine delalettir.

Rüyada çiğ tavuk eti görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, ağız tadına kavuşacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk et görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk eti yediğini görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına işaret eder.

Rüyada çiğ tavuk yemek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiğ kırmızı et yemek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ koyun eti yemek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ et yemek sevdiği kişilere yardım edeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, malların çoğalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments