Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün çiğ tavuk görmek

Rüyada bütün çiğ tavuk görmek

Rüyada bütün çiğ tavuk görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kazancını katbekat arttıracağına delalettir.

Rüyada bütün çiğ tavuk gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde daha doğrusu sosyal ilişkilerinizde, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.Karşı cinsten kişilerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada bütün çiğ tavuk görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bütün tavuk yemek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş bütün tavuk görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, zaaflarına kapılacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya alamet eder.

Rüyada bütün tavuk görmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin sallandığını görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bütün aileyi bir arada görmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada bütün ekmek sayılacağına ve sevileceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, elindeki işi rayına oturtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bütün ekmek yemek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments