Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ tavuk görmek

Rüyada çiğ tavuk görmek

Rüyada çiğ tavuk görmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, makamını garantileyeceğine işarettir.

Rüyada çiğ tavuk gördüyseniz:

  • Rekabet anında sürprizler sizi güçlü kılabilir.

Rüyada bütün çiğ tavuk görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temizlenmiş çiğ tavuk görmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada çiğ tavuk eti görmek hayatının bir anda renkleneceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ tavuk yemek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada çiğ tavuk yediğini görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk görmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada çiğ tavuk kanadı görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin çiğ tavuk yediğini görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, zararlarını telafi edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments