Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temizlenmiş çiğ tavuk görmek

Rüyada temizlenmiş çiğ tavuk görmek

Rüyada temizlenmiş çiğ tavuk görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, arif kimselerden sayılacağına, hasret çekileceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temizlenmiş çiğ tavuk gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya maddi başlıklı konularda kendi çıkarlarınızı ön planda tutmalısınız.

Rüyada temizlenmiş çiğ tavuk görmek kişinin muradına ereceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına işarettir.

Rüyada bütün çiğ tavuk görmek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, büyük işlere imza atacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk yıkamak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk kanadı görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına tabir olunur.

Rüyada çiğ tavuk eti yemek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada çiğ tavuk eti yediğini görmek yapacağı planların altüst olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk yediğini görmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeterli kimse haline geleceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ tavuk budu görmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments